Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 14-09-2023

El Race Village, l’espai del passeig marítim des d’on seguir les regates i les activitats complementàries de la Copa Amèrica a Vilanova. El públic hi pot veure les regates a través d’una pantalla gegant.

Els equips de la Copa Amèrica ja tasten l’aigua vilanovina, a 24 hores dels entrenaments oficials.

En marxa ja tot l’engranatge de la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú. Passegem per la façana marítima de vilanova per viure l’ambient que s’hi respira.

L’organització de les preliminars de la Copa Amèrica suposa tot un repte logístic per Vilanova i la Geltrú. La ciutat considera l’esdeveniment com una bona oportunitat de promoció econòmica. En parlem amb el coordinador de la Copa Amèrica a la ciutat, Xavi Socias.

Veiem la radiografia dels 6 equips de la 37a Copa Amèrica: el campió i els 5 “challengers”.

Un vilanoví a la Copa Amèrica: l’expert en seguretat aquàtica Ramsés Martí forma part de l’equip novaiorquès de l’American Magic. Parlem de la seva experiència i de la seva tasca de garantir la seguretat de l’equip.

Aquests dies més de tres-cents voluntaris es formen amb conceptes bàsics i específics per afrontar la Copa Amèrica. La majoria, vilanovins arrelats al sector nàutic.

Les veus crítiques a la Copa Amèrica s’aglutinen a través d’una Plataforma que qüestiona la competició i el model que representa. N’escoltem els arguments.

La subasta de peix a la Confraria de pescadors de Vilanova s’atura durant dues tardes -dijous i divendres- per la celebració de la regata preliminar de la Copa Amèrica.

L’alcalde de Vilanova defensa l’acollida de la Copa Amèrica de vela com una oportunitat per posar en valor la ciutat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img