Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

El Race Village, l’espai del Passeig Marítim des d’on seguir les regates i les activitats complementàries

El Race Village és un dels punts de la seu de la Copa Amèrica a Vilanova per on passaran més coses fora de l’aigua, a més de les regates de vela. Obrirà cada dia des del migdia fins a les onze de la nit. Hi haurà espais gastronòmics, zones per descansar, també una pantalla gegant per al públic per veure les regates i un escenari on hi haurà entrevistes que tenen una estreta relació amb el mar. Seran entrevistes per conversar sobre patrimoni, pesca, innovació i esport nàutic. A part d’això, també es podrà seguir l’opinió de diversos analistes de la competició i entrevistes als regatistes.

En l’àmbit gastronòmic, durant tot el dia, es podrà gaudir de diversos plats de la cuina local com la gamba de Vilanova i es podran tastar vins del territori. A la tarda hi haurà actuacions musicals diàries amb diversos grups com la banda Mestre Montserrat o Inxa Brass band. En l’àmbit cultural, també hi actuaran els Bordegassos, els Falcons i algunes banderes de les comparses del Carnaval.

L’àrea total del Race Village de la 37a Copa Amèrica és de 14.400 metres quadrats. I serà un dels millors espais per a veure les regates amb tranquil·litat i gaudint de la gastronomia i cultura vilanovina.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img