Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 15-09-2023

Un cap de setmana incert en l’àmbit meteorològic ha marcat la reunió pre-cursa de direcció de carrera amb els periodistes especialitzats que segueixen la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú.

El New Zealand domina amb mà de ferro en els entrenaments oficials de la Copa Amèrica.

A la Copa Amèrica s’hi poden veure el que són, segurament, algunes de les embarcacions més ràpides i més evolucionades del món. Parlem amb Gonzalo Pablos per saber les qüestions més tècniques de la cursa.

El president de la Generalitat posa de relleu el paper de Catalunya i també de Vilanova com a referents del món nàutic, en el marc de l’acte d’inauguració de la Regata preliminar de la Copa Amèrica. 

Els 6 equips participants – amb la presència dels millors regatistes del món- es presenten al públic.

La Plataforma “No a la Copa Amèrica” a Vilanova es manifesta per rebutjar la celebració de l’esdeveniment a la ciutat. Un ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra va contenir la seva arribada a la façana marítima.

La coordinació, la clau perquè la Copa Amèrica sigui una experiència d’èxit per a participants i públic a Vilanova. Parlem amb Eva Pizá, responsable d’un esdeveniment que ha mobilitzat centenars de persones.

Les aigües de Vilanova i Cubelles acolliran el 16 i 17 de setembre una regata d’exhibició de Patí Català en el marc de les proves preliminars de la Copa Amèrica. L’organització vol arribar a la xifra rècord de 150 patins competint.

Vilanova i la Geltrú ha preparat tot un seguit d’actes culturals, entrevistes i reportatges per mostrar el llegat històric i patrimonial de la ciutat en el marc de la Copa Amèrica.

En trenta anys l’escultura Pasífae s’ha convertit en la imatge icònica de Vilanova i la Geltrú. És una obra de l’escultor Oscar Estruga que avui ha estat visitant la seva obra.

El trofeu de la preliminar de la Copa Amèrica a Vilanova és un peix dissenyat amb plàstic reciclat. L’escultor vilanoví Xavier Cuenca és l’artista que hi ha darrere el trofeu que s’entregarà a l’equip guanyador.

Diumenge a les 12h del migdia el CF Vilanova estrena la lliga al camp del CE El Catllar. Els de Xavi Vilagut volen arrencar l’ambiciós projecte d’aquesta temporada amb bon peu enduent-se els tres punts d’un camp que sempre li ha estat complicat.

L’UE Sitges preparat pel debut històric a primera catalana davant l’Atlètic Vilafranca.

Comença la temporada de Nacional Catalana pel CP Vilanova, que juga a pista del CP Sant Celoni. Els vilanovins volen lluitar per estar a la part alta, i els vallesans són un dels grans rivals que tindran aquest curs.

El Femení Sant Adrià, rival en l’estrena del Femení del Samà a la Super Copa.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img