Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Obertura oficial a Vilanova de les regates preliminars de la Copa Amèrica

Són considerats els millors regatistes del món, i estan aquests dies a Vilanova i la Geltrú. Ahir a la tarda es feia la presentació oficial dels 6 equips de regatistes que competiran en les regates preliminars de la Copa Amèrica.
Una presentació oficial dels equips, amb l’Emirates Team New Zealand al capdavant, que al 2021 va ser el campió a casa a Nova Zelanda, que han guanyat les dures darrers de manera consecutiva.

Ahir era dia de presentació d’equips i va ser nombrós el públic que es va aplegar a la Plaça del Port per verure aquesta presentació oficial dels equips, abans que dissabte començi la competició.

A la mateixa hora, l’acte oficial d’obertura de la Copa Amèrica -amb una àmplia presència institucional- servia per posar en valor el caràcter global d’aquest esdeveniment, que posa Catalunya i també Vilanova i la Geltrú, afirmen, com a ciutats referents en l’àmbit nàutic-

El director executiu de la 37à edició de la Copa Amèrica, Grant Dalton, ha agraït el suport a l’esport professional i d’acompanyament a l’esport d’elit.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img