Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

S’alcen les veus contràries a la Copa Amèrica

Un ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra contenia, ahir al vespre, l’arribada dels manifestants que van concentrar-se per rebutjar la celebració de les regates preliminars de la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú. Després d’uns moments de tensió, els agents van fer recular la marxa, que no va poder arribar així a la zona portuària. Convocats per la Plataforma No a la Copa Amèrica, els manifestants protestaven pel que consideren un esdeveniment elitista que té un impacte negatiu en molts sentits.

De fet, afirma que un esdeveniment com aquest només beneficia el capital transnacional i els fons d’inversió, i lamenta que s’hi aboquin diners públics que podrien destinar-se a fer polítiques directes per la ciutadania.

La concentració va començar a les 19h al capdavall de la Rambla de la Pau, a tocar del Monument a Francesc Macià, on els Mossos d’Esquadra ja hi havien previst un cordó policial per evitar l’accés a la façana marítima.

La plataforma No a la Copa Amèrica, que conformen 50 entitats i a què gairebé 600 persones donen suport, ha convocat per demà dissabte una jornada de neteja de les platges com a mostra del seu compromís per protegir el territori.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img