Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

“Vilanova, el batec del mar”

Més enllà de les regates, Vilanova i la Geltrú ha preparat tot un seguit d’actes culturals, entrevistes i reportatges per mostrar la ciutat en el marc de la Copa Amèrica. Als migdies, de dos a tres, a la plaça del Port –al Race Village– es faran entrevistes per mostrar la relació de la població amb el mar des de quatre àmbits diferents: la pesca, la innovació, l’esport i el patrimoni.

En paral·lel, Canal Blau també ha preparat una sèrie de reportatges sobre aquests quatre àmbits, amb diferents testimonis, que es poden veure per la televisió. Es titulen “Vilanova, el Batec del Mar”. Per exemple, en un d’ells s’explica l’estudi que s’està fent sobre el Pop a Vilanova i la Geltrú:
També es parla del paper de la dona en el món de la pesca. Els historiadors no troben referències de dones pescadores, però sí que saben que feien moltíssimes altres tasques a terra.

Aquests reportatges es podran recuperar a la carta a través del web de Canal Blau amb molts altres testimonis sobre el patrimoni de la ciutat o l’esport.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img