Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Arrenca el curs polític al Consell Comarcal del Garraf

Canalitzar la informació dels tràmits i ajuts que poden sol·licitar els ciutadans per poder fer una actuació de millorar o canvi energètic a casa seva. Però també donar suport i canalitzar els projectes que preparen els ajuntaments en matèria de sostenibilitat. Aquest seran els dos grans àmbits d’actuació que hauria d’abordar la futura Oficina de Transició Energètica del Garraf

El nou curs polític al Consell Comarcal també ha fixat la mobilitat com un dels eixos prioritaris. Tant en el que fa referència al peatge de la C32 com també en reclamar millores del transport públic en l’àmbit de la Vegueria. Sobretot, pel que fa a la mobilitat entre els hospitals.

En els pròxims dies també es tornarà a reunir el Pacte per a l’Ocupació. Un punt de trobada entre tots els agents implicats en la generació de llocs de treball, públics i privats, i que des de fa més de quatre anys treballa per trobar sol·lucions a les demandes del mercat laboral.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img