Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Com s’han seguit les regates de la Copa Amèrica a Vilanova?

Passeig, platges i punts propers a la zona de competició on s’ha celebrat la regata s’han omplert en el darrer dia de curses a Vilanova i la Geltrú. Les pantalles gegants situades en diversos punts de la ciutat han ajudat als aficionats a seguir la regata preliminar de la 37a edició de la Copa Amèrica.
Americans, novazelandesos, francesos, italians i suïssos han vingut per seguir la competició i animar els seus respectius equips. També aficionats locals no s’han volgut perdre la regata, alguns que descobrien la Copa Amèrica per primera vegada, i d’altres que ja tenien els seus equips preferits.

Vilanova ha estat doncs l’epicentre de la vela d’elit durant el cap de setmana llarg que ha durat la competició, situant la capital del Garraf al mapa internacional.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img