Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

El Pacte del Penedès Marítim insisteix en la gratuïtat del trànsit recurrent entre El Vendrell i Sitges per la C32

Els integrants del Pacte del Penedès Marítim han demanat una reunió amb la nova Consellera de Territori de la Generalitat, Ester Capella, per abordar amb la màxima celeritat, diuen, els problemes de mobilitat que segueix pateix el territori. Des de la comissió, integrada per Ajuntaments, Consells comarcals i altres agents, veuen com les reivindicacions continuen vigents en aquesta nova arrencada del curs polític després de les eleccions municipals, i reclamen a la Generalitat les respostes pendents del territori. Des del Penedès Marítim defensen que la bonificació que hi ha entre els accessos del Vendrell i Cubelles a la C32 no és suficient i exigeixen que per descongestionar realment la C31 el tram bonificat arribi fins a Sitges.

La reunió amb la Conselleria de Territori també ha de servir per demanar més bonificacions pel trànsit recurrent al peatge de Vallcarca, però més enllà del greuge que suposen els peatges de la C32 pel territori des del Pacte Penedès Marítim denuncien, també, que en general la mobilitat és una assignatura pendent al territori. I és que l’oferta de transport públic, lamenten, és del tot insuficient.

Si el retorn de la reunió que han demanat no és l’esperat des del Pacte Penedès Marítim, que al febrer ja van convocar una marxa lenta, no descarten noves mobilitzacions per visibilitzar el clam del territori.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img