Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Neteja a la platja de Ribes Roges amb caràcter reivindicatiu

La plataforma ‘No a la Copa Amèrica’ organitzava el cap de setmana una neteja a la platja de Ribes Roges per conscienciar la ciutadania de la contaminació dels mars degut a l’activitat humana i per protestar contra l’organització de la Copa Amèrica a la capital del Garraf.

Sota la coordinació de Custòdia Platges Garraf, cada tercer dissabte de mes es fa aquesta acció de neteja de platges amb la participació d’un equip de voluntaris. Aquest cop coincidint amb la celebració de la Regata Preliminar d’aquesta competició.

Des de Custòdia platges Garraf han denunciat que el dispositiu de seguretat dels Mossos d’Esquadra hagi acordonat la platja i no els hagi deixat fer asseguren, l’activitat de sensibilització i neteja. Segons han explicat a través de les xarxes, no han pogut passar del Torrent de Sant Joan i han deixat els residus recollits a l’espera que fosin recollits per la brigada de neteja de l’Ajuntament.

Des d’aquesta entitat han lamentat la despesa de recursos públics que s’ha fet durant la celebració de la Copa Amèrica a la capital del Garraf. De fet, des de la platafomra es demana que es faci públic el balanç de la despesa que ha generat l’esdeveniment a les arques municipals.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img