Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Vilanova vol que el llegat de la Copa Amèrica la converteixi en referent del turisme esportiu

Vilanova vol aprofitar el pas de la Copa Amèrica i treballar per fixar noves oportunitats econòmiques vinculades als actius que durant aquests dies s’han exhibit mundialment amb les regates preliminars i el seu impacte mediàtic. Una línia de treball que podria passar , especialment, per posicionar-se com a referent del turisme al voltant del mar, més enllà de l’àmbit únicament esportiu, aprofitant els contactes que s’han teixit amb l’organització d’aquest esdeveniment internacional, i que podrien implicar diferents institucions i organitzacions que, diu l’Ajuntament, ara coneixen els potencials de la ciutat.

Sense voler parlar encara de xifres de costos i assistència, l’Ajuntament parla en termes de reputació i de ‘ l’important impacte que ha tingut la Copa Amèrica a nivell d’imatge per la ciutat’. En una primera valoració, es parla ‘d’èxit organitzatiu del conjunt de la ciutat’. Per a l’alcalde, s’ha demostrat que ‘Vilanova i la Geltrú està preparada per acollir grans esdeveniments internacionals de la magnitud de la Copa Amèrica’.

L’Ajuntament ha admès els inconvenients que l’acolliment de la competició també ha comportat, especialment a la façana marítima, pel que també ha agraït la comprensió i implicació ciutadana al llarg de les quatre jornades.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img