Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Els alumnes de Sitges que quedaven per començar el curs escolar ja tenen plaça assignada

A Sitges s’ha resolt la falta de plaça escolar de 7 alumnes que no van poder començar el curs amb normalitat. Les assignacions d’aquests 7 alumnes d’I5 s’ha fet segons fonts municipals en diferents centres públics de la vila, segons les vacants disponibles, tot i que no s’ha concretat en quins. En tot cas tots ells doncs, haurien pogut ja començar a anar a classe amb normalitat.

Amb aquestes matriculacions Sitges té un total 3.036 alumnes escolaritzats en l’educació obligatòria, des d’I3 a 4t d’ESO.

Des de la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament de Sitges s’assegura que es manté la comunicació permanent amb la Generalitat per trobar les solucions a curt termini i reitera la necessitat de fer una planificació educativa de manera consensuada per aconseguir una solució definitiva.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img