Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

La imatgeria festiva de la FM de Sitges, en versió petita, al Mercat Vell

Durant tota la setmana i fins el dia de Santa Tecla es pot visitar al Mercat Vell de Sitges l’exposició “Del garatge al carrer”, una mostra on s’exposa bona part dels gegants, bèsties de foc i cabeçuts que srten a la matinal infantil de la festivitat.

La majoria són còpies de la imatgeria festiva de festa major en versió petita, però també s’hi poden trobar gegants i dracs completament inventats. Alguns els han dissenyat i construït els mateixos nens que surten a la matinal de santa tecla. Altres gegants els han fet fets els pares o inclús artistes sitgetans amb la idea que els més menuts puguin gaudir de la celebració.

Amb l’exposició es pretén mostrar la imatgeria infantil –que en la majoria d’ocasions està guardada als garatges de les famílies– i tractar-la com una obra d’art.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img