Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Un any de la Capelleta de Santa Tecla a Sitges

Ja fa un any que volta per Sitges, i com cada dilluns, la Capelleta de Santa Tecla ha d’abandonar la casa on es troba i marxar cap a una altra localització. La sitgetana Núria Amigo l’ha tingut aquesta setmana, però la idea la va tenir l’expendonista de Santa Tecla, Tea Hill, que recordava que quan era petita hi havia una imatge que apareixia a casa de tant en tant.

De moment, ja són més de 50 persones i ja hi ha llista d’espera, però les que ja l’han tingut diuen que és una molt bona experiència. No es té constància que Sitges hagi tingut abans una capelleta de visites domiciliàries en honor a Santa Tecla, sí en honor a altres sants, però diuen que recuperar la tradició amb la copatrona de la vila té un major impacte. Fins dilluns vinent, la Capelleta de Santa Tecla estarà a una altra casa sitgetana, tot i que els dies de les processons estarà exposada a uns baixos del carrer Jesús.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img