Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Vilanova tanca els comptes del 2022 amb un romanent en negatiu i ja treballa en un Pla de Sanejament

El ple de Vilanova també ha aprovat el compte general del 2022, amb uns números que no són positius. Concretament, el consistori vilanoví ha tancat l’exercici de l’any passat amb un romanent negatiu de quasi tres milions d’euros, sumant xifres pròpies de l’ajuntament i d’altres organismes autònoms i empreses municipals.

Que la situació econòmica de l’ajuntament no és positiva ja s’ha anat dient aquest estiu i al ple d’ahir es va donar la xifra d’aquest romanent, que obliga a l’ajuntament a elaborar un Pla de Sanejament que pugui servir per revertir la situació.

A més, l’estat de les arques municipals a la capital del Garraf condicionarà a l’ajuntament a l’hora d’elaborar els pressupostos municipals, sobretot en l’apartat d’inversions. El nou govern del PSC i Vilanova en Comú Podem confia en poder presentar aviat una proposta del Pla de Sanejament en el que s’està treballant.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img