Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 20-09-2023

Les bones dades econòmiques del primer trimestre al Garraf es refreden en el segon. El darrer informe de la FEGP combina l’optimisme de les dades amb la preocupació per l’augment dels tipus d’interès.

La Plataforma Pro Vegueria ha reunit 6 dels 8 diputats del Penedès que actualment són al Parlament de Catalunya per abordar la millora de la connexió ferroviària.

La quantitat de raïm collit a les vinyes de la DO Penedès està entre un 40 i un 50% per sota de l’any passat. En alguns punts del Garraf, la baixada de producció arriba al 80%.

Desarticulat un grup criminal de tràfic d’haixix a Catalunya. Hi ha hagut 17 detinguts. Una de les actuacions policials s’ha fet a les costes del Garraf.

Cubelles aprova l’augment del preu de l’aigua en un 35% que s’aplicarà de forma gradual en els propers 5 anys. La licitació del contracte inclou també inversions de millora de la xarxa d’aigua i clavegueram.

D’aquí a poc els edificis de nova construcció hauran de tenir un sistema de reutilització d’aigües grises. Es cal calcula que el 50% de l’aigua que es consumeix en una casa es podria destinar a altres usos.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img