Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Generalitat accepta, ara sí, els terrenys per a l’Institut les Vinyes de Cubelles

La Generalitat ha comunicat formalment avui a l’Ajuntament de Cubelles que accepta els terrenys que el consistori li proposa per a construir-hi el nou Institut les Vinyes. La setmana passada la Delegació del Govern català al Penedès ja ho va apuntar i avui el govern cubellenc n’ha obtingut la confirmació. El nou edifici per a l’Institut les Vinyes és una vella reivindicació que ve d’anys enrere. Ara, però, des de l’ajuntament n’hi ha d’altres de demandes de l’àmbit de l’educació, a la vegada que treballa en la millora de les instal·lacions educatives del municipi.

L’Institut les Vinyes imparteix classe des fa anys en aules prefabricades. Per disposar del nou edifici definitiu, calia abans disposar dels terrenys per construir-lo. Durant anys s’ha anat treballant en un espai a tocar de la plaça del Mercat, i després de moltes vicissituds tècniques, finalment el Departament d’Educació ha acceptat la cessió dels terrenys. Serà un institut (no es preveu que sigui institut-escola) i ara el que falta és la partida pressupostària per a l’elaboració del projecte i per a la construcció. El govern de Cubelles diu que des del govern català s’assegura que el nou institut les Vinyes és una prioritat, i que ben aviat podrà tenir les primeres partides per fer-lo realitat.

D’altra banda, l’Ajuntament de Cubelles ha treballat en les darreres setmanes en algunes millores per als centres educatius del municipi. Per exemple, ha instal·lat ventiladors a aules i espais de les escoles cubellenques, així com altres actuacions.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img