Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 22-09-2023

 Sitges es prepara per viure els dos dies més intensos de la Festa Major en honor a Santa Tecla. Després dels 21 morterets de vigília, aquesta tarda sortirà el seguici festiu de la Processó Cívica, abans del castell de focs i una nit de concerts.

Els 100 primers dies de govern a Vilanova i la Geltrú, marcats pel deute i per un Pla de Sanejament a la vista. L’executiu destaca primeres actuacions com el reforç en la recollida d’escombraries.

La rotonda de la Ronda Europa amb l’avinguda Eduard Toldrà de Vilanova es revertirà i recuperarà els dos carrils. L’executiu vol resoldre els problemes de mobilitat que s’han detectat darrerament.

Cubelles estudia a fons les conseqüències ambientals que podria generar la futura planta dessalinitzadora que s’ha de construir al municipi. L’avantprojecte ja es troba a exposició pública.

L’Estat ha fet marxa enrere amb la polèmica veda de la sardina que havia de començar aquest 1 d’octubre. Satisfacció entre els pescadors vilanovins, que proposen fer la veda entre 1 de novembre i el 28 de gener.

Els Agents Rurals han localitzat fins a tres zones de decaïment forestal al Massís del Garraf. La sequera i les altes temperatures són els factors que provoquen que alguns arbres agafin un to marronós. En les zones de difícil accés, els Agents Rurals fan servir drons per poder analitzar la zona afectada.

I Mossèn Josep Pausas, Rector de la Parròquia de Sitges, es jubila el proper diumenge 1 d’octubre. No marxarà de la Vila, s’instal.larà a l’església del barri del Poble Sec per continuar servint als feligresos.  

Widgets Magazine

Notícies

spot_img