Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els 100 primers dies de govern a Vilanova

El nou govern de Vilanova i la Geltrú es mostra satisfet dels primers 100 dies de govern municipal i treu pit d’algunes primeres actuacions per millorar, diuen, la vida quotidiana de la ciutat com el reforç en la recollida d’escombraries a l’espera de poder licitar un nou concurs a inicis de l’any vinent. També de tenir encarregat un projecte de millora per retornar la ronda Ibèrica als dos carrils de circulació i haver revertit la rotonda entre rondes. La voluntat és elaborar aquest mandat un nou Pla de Mobilitat urbana i sostenible amb consens i participació. L’executiu, però, alerta que la seva actuació ve condicionada per un dèficit de gairebé 3 milions d’euros, que requereix un pla de Sanejament, i amb el qual el govern aspira a tancar l’any vinent ja en positiu.

Hi ha projectes també en marxa, com el de millora de l’enllumenat i substitució de bombetes, que suposaran un estalvi de consum elèctric, o la construcció de 196 habitatges de protecció oficial. El govern de socialistes i comuns també celebra haver iniciat les obres de restauració de l’espai protegit de Platja Llarga i la creació del consell assessor del pla estratègic per dibuixar la Vilanova del futur. L’executiu assegura tenir un nou tarannà a l’hora de governar buscant, diuen, el diàleg i de forma coordinada, també al mateix Ajuntament.

Entre els reptes d’aquest mandat hi ha la redacció d’un nou pla d’Ordenació Urbanística municipal després d’aprovar al juliol una comissió que ha de treballar amb aquest objectiu de definir la ciutat del futur.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img