Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La rotonda de la Ronda Europa amb Eduard Toldrà de Vilanova es revertirà

Aprofitant el balanç dels primers 100 dies de govern l’executiu de Vilanova i la Geltrú ha confirmat que la rotonda entre l’avinguda Eduard Toldrà i la Ronda Europa de Vilanova es revertirà, finalment, de com està ara.

L’anterior govern va fer canvis de circulació i va eliminar els dos carrils per desviar el trànsit entre els que creuen la rotonda i el que es volen desviar a la primera sortida, amb carrils independents. També s’hi va posar un carril bici i passos de vianants. Uns canvis que han provocat algunes cues en alguns moments del dia aquests darrers mesos en aquesta via principal d’entrada i sortida de la ciutat.

Avui, l’Ajuntament ha confirmat que tenen sobre la taula ja un projecte per revertir la rotonda, com ja van fer també amb la rotonda entre les rondes Ibèrica i Europa que havia provocat embussos. També tenir un informe de la Policia Local al respecte.

El govern vol recuperar els dos carrils, garantint la seguretat i mantenint passos de vianants. Aquest mateix matí hi ha hagut una reunió tècnica amb relació a aquesta fase d’estudi.

El govern assegura que actualment la rotonda genera problemes de mobilitat i confia que un cop tingui aquest estudi ja s’hi podrà actuar, per reverir la situació actual. Es recuperaran, doncs, els dos carrils per sentit i es mantindran els passos de vianants ja que tècnicament, asseguren, és possible.

Lamenten que aquestes actuacions tenen un sobrecost per l’Ajuntament i que en el cas de la rotonda entre la ronda Europa i ronda Ibèrica, on ja s’hi va actuar aquest estiu, va ser de 44.000 euros.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img