Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Mossèn Josep Pausas, Rector de la Parròquia de Sitges, es jubila

El Codi de Dret Canònic, que és el conjunt de normes jurídiques que regulen l’organització de l’Església, obliga als mossens a l’edat de 75 anys a renunciar al càrrec. És per això que el Mossèn Josep Pausas, Rector de la Parròquia de Sitges, que ja té més de 75 anys, deixarà de ser-ho diumenge 1 d’octubre. Josep Pausas, però, continuarà a la vila com a adscrit a l’església del barri del Poble Sec.

Pausas assegura que continua amb forces de servir a la comunitat cristiana de Sitges, però vol portar un ritme més pausat.

Josep Pausas, vilafranquí de naixement i sentiment, va exercir gairebé tota la seva vida com a Mossèn al Vallès. L’any 2008, però, la plaça de rector a Sitges va quedar vacant i va decidir tornar al territori.

Pel que fa al que serà el nou rector de la parròquia de Sitges, Mossèn Rafael Vilaplana Moltó, ja ha vingut a la vila a conèixer el funcionament de l’església. Un dels consells que li ha donat Mossèn Pausas és que sigui al carrer i que gaudeixi de les festes de la vila.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img