Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 25-09-2023

Sitges tanca la temporada d’estiu amb una ocupació hotelera del 90%. S’ha registrat un descens del turisme britànic que s’ha vist compensat per un augment de turistes americans.

Vilanova i la Geltrú treballa per establir els criteris de la futura Zona de Baixes Emissions que ja hauria d’estar implementada a la ciutat. Ja hi ha estudis fets, però encara no hi ha data.

Unes tres-centes cinquanta persones caminant i en bicicleta han inaugurat aquest cap de setmana el nou carril bici i itinerari de vianants que enllaça Ribes amb les Roquetes.

Les educadores i les famílies de la llar d’infants els Tres Pins de les Roquetes tornen a demanar diàleg a l’Ajuntament ribetà per poder disposar de la parella educativa a les aules.

Comencen els treballs d’enderroc de les antigues naus de l’empresa Glass, el darrer edifici industrial del centre de Vilanova i la Geltrú. En aquest espai del carrer Unió s’hi construirà una promoció de pisos d’obra nova.

En estat crític la dona que ha estat atropellada per un camió en creuar la C31 a Cubelles en un punt sense pas per a vianants. La víctima, de 45 anys, ha estat traslladada a l’hospital en un helicòpter del SEM.

Santa Tecla torna a entrar al temple parroquial de Sitges. Per la pandèmia o per la pluja, feia quatre anys que no entrava a l’Església amb normalitat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img