Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La llar d’infants els Tres Pins torna a demanar diàleg a l’Ajuntament ribetà

Les educadores i les famílies de la llar d’infants municipal Els Tres Pins de les Roquetes tornen a demanar diàleg amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes per reclamar la parella educativa a les aules. Consideren que una sola educadora per aula és insuficient per atendre les necessitats dels nens i nenes i exigeixen una solució immediata. En el darrer ple del mes de juliol van acordar amb el consistori ribetà obrir una taula de diàleg a partir del mes de setembre, però ja han iniciat el curs i de moment encara no tenen data.

Les educadores estan obertes a consensuar una solució conjunta, però temen que aquesta no arribi i mentrestant han de lidiar amb aquesta situació. La normativa vigent estableix que només hi ha d’haver una tutora de reforç cada tres aules, fet que ja es compleix a Els Tres Pins, però que es considera insuficient per part de les educadores. A més, des de la llar d’infants també s’assegura que el nombre d’alumnes que hi ha per aula està per sobre del que estableix la llei. Des de l’Ajuntament ribetà s’assegura que es treballa per establir un calendari de trobades de cara les setmanes vinents.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img