Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 26-09-2023

Sitges treballa per definir la seva mobilitat futura i està enllestint el Pla de Mobilitat amb 60 accions concretes que hauran de definir les àrees per a vehicles, les zones pacificades, els carrils bici o un transport públic més flexible.

Sant Pere de Ribes reprèn el curs de l’activitat plenària aquesta tarda recuperant el debat sobre el desenvolupament del sector de Can Jove, on s’hi preveu un nou barri residencial i sociosanitari amb més de 600 habitatges.

La Llotja torna per posar en valor els actius gastronòmics del Garraf. Les primeres propostes arriben aquest cap de setmana i s’allargaran fins al desembre.

Un equip de la UPC liderat pel vilanoví Félix Ruiz crea una nova escala per valorar la gravetat dels danys que tenen els edificis. L’objectiu és que aquesta escala es converteixi en un estàndard a nivell mundial.

Sant Pere de Ribes continuarà amb la figura dels serenos sis mesos més.  L’experiència de vigilància nocturna al municipi ha resultat positiva segons l’executiu local. Hem anat de patrullatge amb ells.
Els horts de Can Travé de Cubelles també són una eina terapèutica per afavorir el benestar emocional d’alguns usuaris. El Centre d’Atenció Primària i l’ajuntament de la població ho han fet possible.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img