Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 27-09-2023

El projecte urbanístic de Can Jove de Sant Pere de Ribes ha fet un pas més: l’aprovació provisional de la modificació del Pla d’Ordenació Urbana que ha de fer possible el seu desenvolupament, tot i els vots contraris de part de l’oposició.

L’Hospital de Sant Camil posa en marxa el nou bloc quirúrgic. Amb la reforma i ampliació s’ha incrementat la superfície de l’àrea més d’un 60%,

Sitges ja pensa en la propera promoció d’habitatges de protecció oficial, després d’haver sortejat avui els de la tercera promoció.

21 persones detingudes, una d’elles a Sant Pere de Ribes, en l’operatiu de la Guàrdia Civil a Barcelona i Tarragona contra una xarxa criminal dedicada al tràfic de drogues i la seva distribució internacional.

El Celler Jaume Serra de Vilanova forma part del projecte que preveu la posada en marxa de 9 instal·lacions dissenyades per Endesa X a centres productius d’arreu de l’Estat per descarbonitzar el sector vitivinícola.

Les antigues naus del Museu del Ferrocarril de Catalunya acolliran a partir del 28 d’octubre en una exposició permanent amb la qual el visitant podrà fer un viatge en el temps.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img