Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Un detingut a Sant Pere de Ribes en l’operatiu antidroga de la Guàrdia Civil

21 persones detingudes, una d’elles a Sant Pere de Ribes, és el balanç de l’operatiu contra una xarxa criminal dedicada al tràfic de drogues que la Guàrdia Civil ha desplegat des de primera hora d’aquest matí a les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

L’organització es dedicava al cultiu de marihuana i a la seva distribució a nivell internacional. La policia ha fet més d’una quinzena d’escorcolls simultanis en els punts que tenien marcats. A Sant Pere de Ribes, ha estat en una nau industrial de l’avinguda de les Roquetes, al polígon de la Vilanoveta. Aquí s’hi ha localitzat una plantació de marihuana i s’ha detingut una persona. Els membres del grup estaven establerts a diferents municipis de les dues demarcacions, com la mateixa Tarragona ciutat, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, Castellvell, Perafort, Bràfim i la Bisbal del Penedès. A la província de Barcelona, a banda de Sant Pere de Ribes, també s’han fet escorcolls a Prats del Rei, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Abrera.
Més enllà dels detinguts, la policia ha pogut localitzar fins a vuit plantacions de marihuana. També s’han intervingut armes de foc. Més de 200 agents de la Guàrdia Civil han format part d’un dispositiu molt ampli, que ha inclòs mitjans aeris. Ara és el jutjat d’instrucció número 2 de Reus qui ha obert diligències judicials als detinguts.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img