Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

60.000 entrades venudes a una setmana de l’estrena del Festival de Sitges

Brad Anderson, Takashi Miike, Daniel Benmayor, Carlota Pereda o Aritz Moreno són alguns dels directors i productors convidats al Festival de Cinema de Sitges del 2023. La mostra de Cinema Fantàstic de Catalunya arranca el 5 d’octubre amb un programa ple d’activitats i projeccions de films internacionals. Avui s’han donat a conèixer els darrers detalls del certamen que comença la setmana que ve.

Un dels detalls que s’han conegut avui és que ja s’han venut 60.000 entrades. L’organització del festival es mostra molt satisfeta amb aquesta xifra, sobretot tenint en compte les característiques dels espais on es desenvolupa. Més enllà de les dades de venda d’entrades, cal destacar que el Fantàstic de Sitges aquesta vegada inclou una jornada centrada en el paper de la dona en la indústria cinematogràfica, amb sis ponències de directores del panorama fantàstic internacional.

A nivell d’espais, cal tenir en compte que aquesta vegada la secció ‘Brigadoon’ canvia d’emplaçament, perquè les obres que s’estan fent a l’Escorxador no han acabat a temps i han obligat a traslladar-la a les pantalles de l’hotel Melià, que és la seu del festival. Per a l’Ajuntament de Sitges, és una oportunitat excel·lent per projectar la població al món. Això sí, també treballa per trobar nous espais conjuntament amb la direcció del festival.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img