Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Controls de velocitat a la xarxa de vies i carreteres de Canyelles

Les nombroses urbanitzacions situades al voltant del poble fan de Canyelles un municipi amb una elevada mobilitat interna, i una xarxa de vies i carreteres secundàries elevada. Per controlar la circulació i evitar conductes de risc al volant, una de les mesures periòdiques que realitzen els Guàrdies Municipals de Canyelles són les campanyes de control de velocitat, com les que han fet en aquests darrers dies.

La instal·lació del radar mòbil en diferents punts de Canyelles té com a objectiu millorar tant la seguretat de conductors i vianants, com el civisme, i forma part del Pla de Seguretat Viària del municipi. Després d’uns dies merament informatius, els agents sancionen els conductors que sobrepassen els límits de velocitat permesos en cada via. Actuacions com aquesta, però també d’altres com la instal·lació d’elements que obliguen els conductors a reduir la velocitat, estan donant ja resultats sobre la circulació viària a Canyelles.

Els Guàrdies Municipals col·loquen el radar en punts que poden ser conflictius, i sovint són els mateixos veïns els que alerten de la perillositat que es pot donar en alguns trams. Campanyes de control de velocitat com aquesta permeten també obtenir dades que després es poden utilitzar per introduir mesures de millora en la seguretat viària de Canyelles, i s’afegeixen a altres actuacions com campanyes de control sobre els elements de seguretat als vehicles i activitats pedagògiques entre els escolars.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img