Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El manteniment de l’enllumenat públic es concentra en una sola empresa

L’empresa SECE s’encarregarà a partir d’aquest diumenge de fer tot el manteniment de l’enllumenat de Vilanova i la Geltrú. L’empresa que assumeix el servei ha estat la guanyadora d’un procés de licitació, per un import anual de 193 mil € i té contracte per un any, prorrogable a dos anys més. Fins ara el manteniment se’l repartien dues empreses i la Unitat de Serveis Municipals que a partir d’ara focalitzarà la seva tasca en esdeveniments especials, com el Carnaval o la Festa Major , en reparacions puntuals no incloses en el contracte de manteniment, en la rehabilitació de la xarxa i també en nous projectes d’enllumenat.

El contracte de manteniment contempla un total de 134 quadres de comandament i uns 12.065 punts de llum. La nova gestió de les avaries de l’enllumenat vol agilitzar la resolució de problemes, i per això s’ha establert un circuit per tal que tant els serveis municipals com la ciutadania puguin notificar qualsevol incidència i arribi ràpidament a SECE.

Aquesta nova gestió de la xarxa d’il·luminació s’afegeix a altres accions que estan en marxa per millorar els punts de llum dels carrers de Vilanova. Aquest mes d’octubre es durà a terme la substitució de 2.600 bombetes en fanals de tota la ciutat. Es tracta de retirar les làmpades de vapor de mercuri i canviar-les per llums led, molt més eficients, tant pel que fa a la qualitat de la il·luminació com al consum energètic.

Aquesta millora inclou un total de 67 quadres i 232 línies de la xarxa de l’enllumenat públic i es durà a terme en 3 fases, una amb inici aquest mes de setembre i la resta a l’octubre. Aquesta renovació té un cost d’1.500.000 € que es financen amb una subvenció de la Diputació de Barcelona

Widgets Magazine

Notícies

spot_img