Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 29-09-2023

Adif confirma que l’avaria que al mes de maig va afectar greument la circulació de rodalies de la línia del Garraf no es va produir per un llamp tal i com es va dir inicialment. L’incendi a l’estació de Gavà es va iniciar a la catenària.

Es consolida el Màster Ferroviari que des de fa catorze anys s’imparteix a Vilanova i la Geltrú. Universitat i empreses del sector s’han reunit avui a la capital del Garraf per posar idees en comú.

La Mancomunitat Penedès Garraf confirma que s’està col·laborant amb l’Oficina Antifrau de Catalunya després de la denúncia que han fet tant l’interventor com el secretari de la institució per presumptes irregularitats a l’ens en el passat mandat.

Avui ha començat, amb una jornada a Vilanova, la Setmana mundial de les donacions de plasma, amb l’objectiu d’incrementar el nivell d’autosuficiència a Catalunya d’aquest líquid de la sang imprescindible per a la salut de moltes persones.

Es comencen a catalogar les noves troballes d’aquest estiu a la vila romana de Darró, a Vilanova: fragments d’agulles d’os, claus, monedes i molta ceràmica. Les excavacions situen les troballes cap a l’any 300dC.

Sitges guardona les actuacions destacades dels agents de la Policia Local i els que porten més anys de servei. El cos ha fet l’últim any gairebé 17.000 intervencions.

El Consell Comarcal del Garraf mostra a través d’una exposició la biodiversitat del territori. Una mostra dedicada als espais naturals de la comarca i les accions de protecció i conservació d’aquests espais.

La Masia d’en Cabanyes, a punt per la 7a edició de l’Arts i Natura Festival el 7 i 8 d’octubre. Una proposta familiar que uneix art, lletres, música, contes, tallers i natura.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img