Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Antifrau investiga presumptes irregularitats a la Mancomunitat Penedès Garraf

La Mancomunitat Penedès Garraf ha confirmat a Canal Blau que s’està col·laborant amb tots els requeriments d’informació que està fent l’Oficina Antifrau de Catalunya després de la denúncia que han fet tant l’interventor com el secretari de la institució per presumptes irregularitats a l’ens durant el passat mandat.

Tots dos denunciants estan rebent protecció de la mateixa Oficina Antifrau, segons informa avui Eix Diari. Segons s’ha fet públic, la denúncia seria per presumptes delictes de prevaricació administrativa i de malversació de fons públics.

Es tractaria d’un dels pocs casos que s’han donat a Catalunya en què tant l’interventor com el secretari d’una institució reben la condició de persones informants protegides per l’Oficina Antifrau.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img