Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El PP del Garraf enceta el curs polític rebutjant l’amnistia

El Partit Popular al Garraf comença el curs polític a la comarca amb una situació molt diferent que ara fa un any. En el mandat anterior aquesta formació es va quedar sense representació, però els resultats del 28 maig, van atorgar al PP dos regidors a Vilanova, una regidora a Sitges i una altra a Cubelles.

El Partit Popular destaca que han aconseguit que l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Comarcal del Garraf s’hagin donat de baixa de l’Associació de Municipis per la Independència.

Un cap de setmana que ha coincidit amb l’1 d’octubre i on ha estat molt present el rebuig a la possible amnistia als imputats del procés sobiranista després que Núñez Feijóo hagi perdut la seva investidura a president del Govern.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img