Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els Bordegassos ensopeguen amb la torre de 7 a la Diada Albert Salvany

La clàssica de la plaça de les Cols no va acabar de portar sort als Bordegassos, que volien reeditar la millor actuació de la temporada. La inspiració no va arribar amb la torre de 7, que no van poder carregar. Una ensopegada que arribava a la segona ronda i que els allunyava d’igualar el registre de la diada de les Neus. Un castell que queda pendent tot i els bons fruits que havia donat a l’assaig i que arribava després d’haver obert plaça amb un 5 de 7 nerviós que van completar a primera ronda.

Els vilanovins es van refer amb el 4 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla, després d’un intent desmuntat. Aquest últim castell no el van poder carregar ara fa dues setmanes a Vilafranca. Els Bordegassos es van acompanyar a plaça dels Castellers de Sant Cugat que han descarregat la torre de set com a màxim castell, i dels Castellers de Berga, que han fet el 3 de 7, el 4 de 6 i el 4 de 6 amb l’agulla.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img