Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 03-10-2023

El govern quadripartit de Sitges arriba als primers 100 dies de mandat parlant d’un executiu de minoria forta, amb vocació d’ampliar acords i convençut que les polítiques d’esquerres no es ressentiran del fet que guanyem sigui fora del govern.

Baixa l’atur al Garraf aquest setembre en 138 persones. Una davallada que es registra a tots els municipis del Garraf excepte a Canyelles. Ara són 7.284 les persones que es troben sense feina a la comarca registrades al SOC, el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquests dies s’ultima el muntatge del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Les previsions de públic són molt bones, superada ja la pandèmia, amb rècord de venda d’entrades.

Salut comença a vacunar nadons contra el virus respiratori sincicial (VRS) causant de les bronquiolitis. La immunització permetrà reduir hospitalitzacions i ingressos a les UCI en infants.

Aquest octubre comença una nova temporada del Som-hi!!!, el programa d’activitat física per a gent gran de Canal Blau TV que ja arriba als 80.000 espectadors d’audiència acumulada.

20.000 persones visiten aquest estiu els museus del Vilanova i la Geltrú. El Museu del Ferrocarril és el que ha registrat més visites amb 7.830 tiquets venuts. L’Ajuntament anuncia que el Balaguer obrirà portes a principis de l’any vinent.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img