Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Baixa l’atur al Garraf aquest setembre

Baixa l’atur al Garraf aquest mes de setembre respecte el mes d’agost en 138 persones. Una davallada que es registra a tots els municipis del Garraf excepte a Canyelles. Ara són 7.284 les persones que es troben sense feina a la comarca, apuntades al Servei d’Ocupació de Catalunya.,

A Vilanova i Sitges és on es dona aquesta rebaixa d’aturats més significativa aquest setembre respecte el mes passat: cada un d’ells té una cinquantena menys d’aturats. A Vilanova en són ara 3.560, i a Sitges no arriben al miler.

A Sant Pere de Ribes al tancar aquest setembre hi ha 1.541 persones a l’atur, 17 menys que el mes anterior. Cubelles té 800 persones sense feina, Canyelles 256 i Olivella 196 aturats.

Ara fa un any l’atur al Garraf era més alt: 7.769 persones, 485 més que al setembre del 2023.

La baixada de l’atur al Garraf coincideix amb la caiguda de desocupats a Catalunya. La taxa ha baixat al país en un 1%, i són ara 335.432 desocupats registrats. Es tracta de la xifra més baixa en un mes de setembre des del 2007 a Catalunya.

L’afiliació al mercat laboral ha registrat nivells rècord, amb 3,7 milions de treballadors .

Catalunya trenca així la tendència habitual i baixa l’atur en 3.440 persones aquest setembre. Aquest descens arriba per la reducció de l’atur femení, un dels col·lectius més vulnerables i en els que el Govern centra les seves polítiques d’ocupació.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img