Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Nova temporada del programa Som-hi!!! a Canal Blau TV

Aquest octubre comença nova temporada del programa «Som-hi», una proposta d’activitat física que s’emet per Canal Blau, vinculat al projecte comarcal «Garraf, comarca cuidadora».

El programa televisiu forma part d’un programa extens liderat pel Consell Comarcal del Garraf, que vol fomentar l’envelliment actiu a través de diferents projectes.

El “Som-hi” va néixer a finals del 2020 en el marc de la pandèmia, per fomentar l’exercici físic a casa. Ioga, Taitxí, gimnàstica de manteniment i balls en línia son les disciplines que es poden practicar seguint el programa televisiu. Cada capítol, de 25 minuts, s’emet de dilluns a divendres a les 9 del matí, amb repeticions els caps de setmana. Totes les temporades es poden visualitzar al web de Canal Blau.

En la darrera edició ha tingut un seguiment acumulat de gairebé 80.000 espectadors. Des del Consell Comarcal es destaca el treball conjunt en benefici de les persones grans per fomentar una vida activa i saludable.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img