Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 04-10-2023

Els visitants del Garraf puntuen amb un 8’3% els serveis turístics de la comarca. És una de les dades que recull la Diputació de Barcelona. Les pernoctacions han baixat un 8% respecte l’any passat.

El Servei d’Intervenció socioeducativa de Sitges es manté tancat des de l’inici de curs. L’Ajuntament vol obrir-lo per cal fer un nou concurs públic. Les treballadores, neguitoses per no poder oferir servei a més de 140 famílies en situació de vulnerabilitat.

Els Mossos d’Esquadra confirmen que Catalunya s’ha convertit en la principal via de pas de haixix cap Europa. Els desembarcaments d’aquesta droga a tota la costa catalana augmenten.

Un informe de la Generalitat recull fins a 831 incidències greus durant el 2022 a la xarxa catalana de Rodalies de Renfe, moltes d’elles a la R2 Sud.

Des del Consell Comarcal del Garraf consideren ‘poc afortunada’ la proposta de l’actual alcalde de Barcelona i demanen posar el focus en els greuges que pateix la comarca en temes com la mobilitat metropolitana.

Demà comença la 56a edició del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya. Sitges s’impregnarà del millor cinema fantàstic i de terror de l’any. També amb presències destacades com la de Juan Antonio Bayona.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img