Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Catalunya, principal via de pas de haixix cap a Europa

Els Mossos d’Esquadra confirmen que Catalunya s’ha convertit en la principal via de pas de haixix cap Europa. Els desembarcaments d’aquesta droga a tota la costa catalana augmenten , i el cos policial ha activat els esforços per aturar el tràfic. En els últims cinc anys, la policia catalana ha comissat més de 40 tones d’haixix.

Les màfies han incrementat la seva activitat a la costa catalana probablement per l’augment també de la pressió de les forces de seguretat de l’estat al sud d’Espanya, que han fet de tap a l’entrada de la droga per les platges de la costa andalusa. Catalunya s’ha convertit així en l’alternativa.

Com a exemples, al Port de Mataró s’ha fet una de les principals operacions antidroga, decomissant més de cinc tones de droga i una vintena de detinguts.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img