Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Contenció del turisme al Garraf durant la temporada d’estiu

Entre juliol i agost han arribat al Garraf 142 mil viatgers, que han generat 671 ml pernoctacions en hotels , càmpings i allotjaments rurals. D’entrada són dades més negatives comparades amb les de l’any passat, els viatgers han baixat un 20 % i les pernoctacions un 8 %. Això s’explica perquè les estades han estat més llargues. Els gremis del sector alerten també en què ha baixat la qualitat del turisme que també es gasta menys diners en el territori. Una de les claus podria estar en el creixement del turisme provinent de Tour Operadors, i en el qual, Sitges, no vol jugar.

El laboratori de dades de la Diputació també ens indica que el viatger domèstic és majoria respecte a l’estranger. El turisme francès és el més present entre el visitant estranger, seguit del provinent del Regne Unit i de l’alemany. Les dades que s’extreuen també permeten posar una nota mitjana de satisfacció. Els clients que han valorat un hotel, un restaurant o una activitat del territori han estat analitzades i sumades ens diuen que al Garraf se’l valora amb un 8,3.

El sector de la restauració té una puntuació més baixa, un 8,10 . En canvi la valoració dels atractius puja el 8,80 i destaca la satisfacció de les activitats enogastronòmiques que obtenen una apuntació del 9,6. Totes aquestes dades estan disponibles al web de turisme de la diputació de Barcelona.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img