Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Festival de Sitges dedica la matinal d’avui a acostar el Fantàstic als escolars

El dia a Sitges ha començat de la millor manera possible: ennuvolat i amb el cel gris. Un cel de terror per acollir la 56a edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Un festival que en un dels seus espots commemora els 60 anys que fa que mirem el cel amb por per la pel·lícula de «Els Ocells» de Hitchcock.

Avui és el primer dia del certamen i els primers en entrar dins de l’auditori del Melià han estat els infants de les escoles de Sitges i de la comarca. Tots ells han estat els primers en seure a les butaques i en gaudir de la primera projecció.

A la seu del festival ja està gairebé tot a punt per acollir els milers de persones que passaran per Sitges durant aquests deu dies. És per això que la logística és importantíssima: hi ha més de 100 persones treballant en l’àmbit organitzatiu i uns 240 voluntaris, unes figures importantíssimes perquè tot tiri endavant.

Avui és la gala inaugural del Festival on es podrà veure el més nou de Paco Plaza que presentarà a Sitges terror religiós amb «Hermana Muerte», la precuela del film «Verónica». Pel festival també passarà Juan Antonio Bayona, que presentarà «La sociedad de la nieve».

Widgets Magazine

Notícies

spot_img