Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els 4.000 superbons per comprar al comerç ribetà s’exhaureixen en mitja hora

Una iniciativa per promocionar el comerç de Sant Pere de Ribes és la campanya de superbons, que ha tingut novament un gran èxit en la seva darrera edició. Amb la campanya, el passat 15 de setembre es van posar a l’abast de la ciutadania 4.000 bons que es van esgotar en només mitja hora. La campanya finalitza el 23 d’octubre.

Cada bo té un valor de 10 euros i es poden bescanviar als comerços del municipi per una compra mínima de 20 euros. Cada persona en podia tenir un màxim de tres, per tant, cada compra de fins a 60 euros, pot sortir a meitat de preu.

Com dèiem, el primer dia els 4.000 bons es van exhaurir en vint minuts. Però un dels requisits de la campanya és que els bons que no s’haguessin utilitzat en els primers 15 dies, es tornaven a posar a disposició dels veïns a partir de l’1 d’octubre. En aquesta primera fase de la campanya han estat pocs els bons que no s’han utilitzat, i que un cop retornats, es van tornar a exhaurir en 5 minuts.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img