Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’Ajuntament de Sitges es decanta per construir un nou centre educatiu al municipi.

L’Ajuntament de Sitges segueix posant sobre la taula del Departament d’Educació l’opció de construir un nou centre educatiu al municipi. És un dels temes que es va tractar ahir en una reunió entre l’Ajuntament, el Departament d’Educació i els centres educatius del municipi, en una trobada que el govern qualifica “d’important”. A la reunió també es van exposar les ràtios elevades d’alumnes que hi ha a la vila i la necessitat d’invertir en les escoles.

La Regidoria d’Educació de Sitges assegura que el Departament treballa en la mateixa línia, però que encara ha d’acabar d’estudiar si és necessari un nou centre. Ho analitzarà amb la informació que ara fa gairebé un any va enviar el consistori al govern català sobre el creixement demogràfic a la vila.

Tot plegat després que el passat mes de setembre, amb l’inici de curs, 8 alumnes d’infantil-5 van començar les classes a Sitges uns dies més tard per un desajust entre l’oferta i la demanda. Una situació semblant a la que ja es va viure fa un any amb diferents alumnes sense escolaritzar perquè les ràtios estaven plenes.

És per això que l’Ajuntament de Sitges i el Departament d’Educació de la Generalitat estan estudiant com acabar amb aquest problema que s’arrossega des de fa ja uns quants anys.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img