Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Teresa Llorens, a Canal Blau Ràdio: “Proposem un augment del 2,5% de la majoria d’impostos, taxes i preus públics a Vilanova pel 2024, el mateix percentatge que ha pujat l’IPC”

Així ho ha avançat a Canal Blau Ràdio Teresa Llorens, portaveu del Partit dels Socialistes a l’Ajuntament de Vilanova

L’equip de govern de Vilanova, format pel Partit dels Socialistes i Vilanova En Comú Podem, planteja un augment del 2,5% de la majoria de taxes, impostos i preus públics pel 2024. Així, taxes com les escombraries, els guals, la retirada de vehicles, els mercats o les activitats a la via pública, entre d’altres, es preveu que augmentin aquest 2,5%, igual que també ho faran els preus públics de les escoles municipals, les instal·lacions esportives, els serveis de l’IMET o AISSA o les activitats de la xarxa de centres cívics.

L’IBI, l’impost de béns immobles, és el que més s’encarirà segons la proposta del govern: ho farà un 4,5%, tant l’urbà com el rústic. Els impostos que es preveu que quedin congelats l’any que ve són l’IAE, l’impost d’activitats econòmiques, i també el de vehicles de tracció mecànica.

L’executiu de Juan Luis Ruiz també ha previst bonificacions, com ara pel pagament avançat dels impostos, per instal·lació d’energies renovables o per l’ús del Punt Net. Dilluns que ve, es portarà a aprovació aquesta proposta al ple municipal del mes d’octubre, i que ja s’ha presentat també a la resta de grups del consistori.

Escolta l’entrevista a El Matí de Canal Blau Ràdio

Widgets Magazine

Notícies

spot_img