Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Un centenar d’empreses i entitats es presentaran al Mercat del Cava i la Tapa de les Roquetes

La sostenibilitat i el malbaratament alimentari són dos dels temes que abordarà la propera edició del Mercat del Cava i la Tapa de les Roquetes, el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre. Serà la tretzena edició d’una proposta que es consolida amb un format que inclou múltiples activitats, i que sobretot busca donar a conèixer els productes de proximitat que ofereix el comerç, artesans i productors locals.

Un centenar d’empreses, establiments de restauració i entitats es retrobaran en aquesta cita. Hi haurà un gran espai perquè les famílies puguin degustar tot el que es promociona al mercat. El protagonisme és per a la producció local, però tant dissabte (matí i tarda) com diumenge, també hi haurà propostes lúdiques de temàtiques diferents, amb animació musical, tallers i jocs infantils per donar al mercat un caràcter familiar que beneficia el certamen.

La cita del 21 i 22 d’octubre es complementa també amb la jornada de solidaritat i cooperació, amb la participació d’entitats i una programació pensada també per a tots els públics.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img