Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 06-10-2023

‘Hermana Muerte’ de Paco Plaza, ha donat el tret de sortida al Festival de Cinema de Sitges 2023. Comencen 10 dies de certamen amb la projecció de més gairebé 370 obres cinematogràfiques del gènere fantàstic i del terror.

El govern de PSC i Comuns a Vilanova portarà al ple de dilluns una proposta d’ordenances que contempla un increment general del 2’5%, l’equivalent a l’IPC. Destaca l’IBI, que s’encariria un 4’5%.

Sant Pere de Ribes comença a dibuixar les línies d’un nou Pla Local d’Habitatge que haurà de definir quines són les prioritats que caldrà afrontar d’aquí el 2028.

Junts per Sitges demana la compareixença urgent de l’alcaldessa, Aurora Carbonell, en relació a la causa judicial oberta al jutjat 8 de Vilanova. Qüestionen l’augment de la despesa que suposa la defensa jurídica del cas.

L’Estaquirot Teatre posa punt i final a una trajectòria de cinquanta anys amb una exposició retrospectiva que recull un repàs de l’escenografia, els personatges i tots els elements que han caracteritzat les seves actuacions.

Antònia Font, primera confirmació del Festival Jardins Terramar. Faran parada a Sitges el 9 d’agost.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img