Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 09-10-2023

Els hospitals del CSAPG incrementen la seva activitat assistencial i quirúrgica, però no poden reduir llistes d’espera per la demanda creixent d’una població cada vegada més envellida.

Augmenten les ordres de desnonaments a Vilanova i la Geltrú. N’hi ha una seixantena de programats fins a finals d’any. L’Ajuntament demana ‘temps’ per trobar alternatives habitacionals.

L’alcaldessa d’Olivella. Marta Verdejo, assumeix la presidència de l’Agència de Desenvolupament Econòmic Node Garraf. Substitueix Rosa Huguet, que ha estat la presidenta durant els darrers vuit anys.

El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges torna a reunir milers d’aficionats al gènere en el seu primer cap de setmana. La Zombie Walk i Àlex de la Iglesia, entre els protagonistes.

Ja es pot visitar a La Sala de Vilanova l’exposició retrospectiva dels cinquanta anys de trajectòria de l’Estaquirot Teatre. Enguany s’han acomiadat dels escenaris, però deixen un extens llegat de cinc dècades de teatre familiar.

Ramon Pujolà guanya el primer premi de la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals del Penedès-Garraf que ha tornat a acollir Canyelles.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img