Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Augmenten les ordres de desnonaments a Vilanova

Celebració per haver pogut aturar el desnonament que hi havia previst en una casa unifamiliar del carrer de la Sàrria del Fondo Somella, a Vilanova i la Geltrú. Hi ha ajudat la pressió de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i també Serveis Socials de l’Ajuntament i la regidora d’Habitatge Iolanda Sánchez, que han demanat a la comitiva judicial més temps abans de der efectiva l’ordre amb la voluntat de trobar una alternativa habitacional.

Una dona de mitjana edat que hi residia des de fa 7 anys, amb una discapacitat i en situació de vulnerabilitat ha estat a punt de quedarse al carrer. Era ja el tercer llançament però avui tampoc s’ha fet efectiu.

Des de la PAH lamenten un cop més que el fons propietari de l’habitatge no volgui pactar un lloguer social. De fet, nou cases del carrer de la Sàrria es troben ocupades. Des de l’Ajuntament havien demanat divendres al Jutjat aturar el desnonament, davant la situació de manca d’habitatge social.

Avui a Vilanova hi havia quatre desnonaments i per demà n’hi ha quatre més de previstos. Fins a finals d’any n’hi ha una seixantena de programats només a Vilanova (la setmana passada eren 40). El desnonament d’avui ha comptat amb un operatiu policial amb agents Arro dels Mossos d’Esquadra.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img