Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Primer cap de setmana fantàstic de Festival a Sitges

Milers de visitants han omplert els carrers de Sitges aquest cap de setmana dedicat al Festival de Cinema Fantàstic. La zona de la seu del Festival de Cinema, Hotel Melià; l’espai per descansar a la King Kong Area; i les carpes del Passeig de la platja de Sant Sebastià han estat les zones més concorregudes del primer cap de setmana del certamen. Sitgetans, visitants de dia i turistes que s’hi han estat tot el cap de setmana han gaudit de l’ambient de festival que es respira pels carrers, tots, però, amb l’objectiu de gaudir de cinema fantàstic.

Durant el matí de dissabte, centenars de persones van passar per les mans dels maquilladors de la Zombie Walk per desfilar, al vespre, pels carrers de Sitges.

A la King-Kong Àrea també hi ha hagut temps per les performances: un espai dedicat a les monges d’ ‘Hermana Muerte’, la pel·lícula de Paco Plaza que va inaugurar dijous el Festival 2023. També hi ha hagut llargues cues davant del Centre Cultural Miramar on s’hi ha instal·lat fins a finals d’octubre un passatge del terror.

I el que ha estat terrorífic aquest cap de setmana ha estat el temps, amb un sol que cremava i unes temperatures elevadíssimes per ser octubre que ha fet que les platges s’hagin omplert de banyistes.

D’altra banda, els altres protagonistes d’aquests dies han estat els membres de l’equip de ‘30 monedas’, d’Àlex de la Iglesia, la sèrie d’HBO que ja es va presentar a Sitges fa un parell d’anys i que aquest 2023 ha tornat amb la segona temporada. El retorn de l’aclamada sèrie ha causat furor entre el públic del certamen i entre els fans dels capítols.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img