Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

A partir del gener, els ajuntaments que s’abasteixen de l’ens Ter-Llobregat pagaran l’aigua un 33% més cara

A partir del gener, els ajuntaments que s’abasteixen de l’ens Ter-Llobregat pagaran l’aigua un 33% més cara. Aquest és l’acord que es va prendre ahir i que ara s’haurà de veure com afecta la factura que paguen els consumidors. Els municipis del Garraf que reben aigua d’Abrera es troben afectats per aquesta mesura i hauran de decidir com apliquen aquest increment. La companyia d’Aigües de Vilanova prendrà una decisió en el proper Consell d’Administració i després haurà de ser ratificat pel Ple Municipal. D’entrada, però, amb tota seguretat aquest increment es veurà reflectit a la factura dels usuaris. Des de l’ajuntament de Vilanova s’ha estat crític en el sentit que aquest increment del 33 per cent, es podria haver esglaonat al llarg dels anys i no aplicar-lo ara de cop i volta.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img