Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Fantàstic de Sitges premia Juan Antonio Bayona amb la Màquina del Temps

Si poguéssim viatjar 31 anys enrere en el temps i estar a l’Auditori de l’Hotel Melià (en aquell moment acabat d’estrenar) veuríem a Juan Antonio Bayona assegut en una de les butaques de la sala per veure ‘L’exèrcit de les tenebres’, de Sam Raimi, a qui se li entregava el primer premi Màquina del Temps. Ara, 31 anys més tard, Bayona ha rebut també el guardó Màquina del Temps, un reconeixement que li fa el Festival per la seva trajectòria amb el fantàstic.

Bayona va presentar a Sitges ‘L’Orfanat’ l’any 2007 i a partir d’aquell moment va començar a dirigir grans metratges com ‘Lo Imposible’, ‘Un monstre em ve a veure’, ‘Jurassic World: el regne caigut’ i la seva darrera pel·lícula, ‘La Sociedad de la Nieve’, que presenta justament a Sitges en aquesta edició. Un film sobre l’accident d’avió de l’equip de rugbi uruguaià que va fer que quedessin atrapats als Andes. A més, el film ha estat seleccionat per representar Espanya en la secció dels Òscars com a millor pel·lícula internacional.

El festival de Sitges posarà diumenge el punt final a la 56a edició. Dissabte es presentarà el palmarès i se sabrà quina serà la pel·lícula guanyadora de la Secció Oficial d’aquest Sitges 2023.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img